• Bästapris-garanti
  • Gratis leverans vid beställning till ett värde av 800 kr
  • 30 dagars returrätt

Om oss

Mer än 20 års erfarenhet av arbete med kontaktlinser.

Internetbutikens grundare ögonläkaren Merle Piik arbetar med kontaktlinser sedan 1997. År 2009, när kontaktlinser endast kunde köpas hos optiker och var väldigt dyra, grundade Dr. Merle Piik butiken med avsikt att erbjuda kunder de bästa kontaktlinser till fördelaktiga priser och att utbilda människor i val och användning av kontaktlinser. Merle Piiks företag har blivit den största och mest erkända internetbutiken i Estland. Vårt mål är att erbjuda kunder professionell hjälp vid val av kontaktlinser. Vi vet allt om korrigerande linser, färgade linser, linstillbehör. Pupilo har en framgångsrik verksamhet i Skandinavien, Nordeuropa, Baltikum och Ryssland.

Eftersom våra kunder är viktigast för oss är vår huvuduppgift att erbjuda den bästa kundservicen och de fördelaktigaste priserna till var och en.

Våra kunder är våra vänner och vi vill vara till hjälp när våra vänner råkar ut för problem eller komplikationer. Vi är alltid beredda att stå till tjänst om det behövs. Kontakta oss om du är missnöjd över något. Vi försöker reagera så fort som möjligt och anstränger oss för att hitta en lösning i varje komplicerad situation.

Det är viktigt för oss att vår hemsida är enkel och bekväm att använda.

Vårt mål är att oavbrutet utveckla Pupilos internetbutik för att göra den ännu mer användarvänlig och intressant och att skapa en trevlig internetmiljö för våra kunder. Självklart tar vi hänsyn till dina rekommendationer för att förbättra Pupilos internetbutik. Har du en idé, låt oss veta. Tack :)

Under en dag skickar vi ut mer än 90 % av alla våra beställningar. Vi utför leverans inom 1–5 arbetsdagar från beställningen och försöker hela tiden att förbättra denna indikator.

Vi vill informera om att alla kontaktlinser och andra linstillbehör som säljs i Pupilos internetbutik är av bästa kvalitet och det är vi övertygade om. Självklart är det viktigt att de varor som säljs i vår butik också är så billiga som möjligt. Om vi jämför våra priser med priserna hos optiker, är våra priser ofta t.o.m. 50 % lägre.

Om du har frågor eller rekommendationer är du välkommen att kontakta oss genom att skriva till info@pupilo.se

Vi gör allt vi kan för att du ska få dina beställda produkter så fort som möjligt. Vi vill erbjuda dig de bästa tjänsterna och kundservicen och enligt våra etablerade kunder lyckas vi väldigt bra med det. Genom att välja just våra leverantörers kontaktlinser kommer du att ha fått en ny vän. Och vi värderar våra vänner väldigt högt!

Varje beställning kompletterar vi med en liten överraskning för att göra din dag ännu trevligare; en gång i månaden skickar vi mejl till kunder som har registrerat sig för att få information om våra nyheter och speciella rabatter via e-post. Det gör det enklare för dig att spara pengar, erbjuder en översikt över nya produkter i vår internetbutik och informerar om aktuella erbjudanden.  

Vi erbjuder dig att följa oss på Instagram för att erhålla all aktuell information om produkter, speciella erbjudanden och ögonhälsa. Vi anordnar tävlingar regelbundet där du får chansen att vinna värdefulla priser! 


Företagsprofil:

E Vision OÜ
Reg. code: 12054260
VAT number: EE101428691